Βούτυρο καφέ ντε Παρί

2012-12-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 0m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμο σε : 0m

Υλικά

  • 750 γρ βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • Πολτό από μισό κρεμμύδι
  • 40 γρ κέτσαπ ντομάτα
  • 25 γρ μουστάρδα
  • 20 γρ κάπαρη
  • 1 κσ κονιάκ
  • 1 κσ μαϊντανό
  • 1 κσ άνηθο
  • 1 κγ worcestershire σως
  • 5 γρ ξύσμα λεμόνι
  • 5 γρ ξύσμα πορτοκάλι
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 1/2 κγ θυμάρι
  • 1/2 κγ εστραγκόν
  • 1/2 κγ δεντρολίβανο
  • 1/2 κγ κάρυ
  • 1/2 κγ λευκό πιπέρι
  • 1/2 κγ πάπρικα.
  • 1 κγ αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 01

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα.

Βήμα 02

Προσθέτουμε το μαλακωμένο βούτυρο στο μείγμα μας και το ζυμώνουμε.

Το διατηρούμε στο ψυγείο. Είναι εξαιρετικό για να συνοδεύει κρέατα.

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Βαθμολογήστε την συνταγή

6 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi pitsa

    Ζυμάρι για ιταλική πίτσα

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής