Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα

2012-10-27
  • Άτομα: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 35m
  • Έτοιμο σε : 45m

Υλικά

  • 600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
  • Από δυο φέτες ψωμί την ψίχα μουλιασμένη και στημένη
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κγ tabasco
  • Μαϊντανός
  • 2 κσ μουστάρδα
  • 100γρ φέτα
  • 1 πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 01

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά, το ψωμί, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το tabasco, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε (προσοχή το αλάτι γιατί θα γεμίσουμε με φέτα) και ζυμώνουμε.

Βήμα 02

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την φέτα με την πιπεριά και τη μουστάρδα.

Βήμα 03

Πλάθουμε σε μπιφτέκια στο χέρι μας και κάνουμε μια λακουβίτσα βάζουμε την γέμιση και καπακώνουμε. Τοποθετούμε σε ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα (περίπου 30- 35 λεπτά).

 

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε την συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi kourampiedes (2)

    Κουραμπιέδες

  • sintagi galatopita xoris fyllo

    Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

  • sintagi omeleta fournou

    Ομελέτα φούρνου

  • Γιουβαρλάκια

  • Sintagi Spanakorizo3

    Σπανακόρυζο

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής