Πίτα Καισαρείας

2012-10-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμο σε : 35m

Υλικά

  • 8 φύλλα κρούστας
  • 25 φέτες παστουρμά
  • 3/4 κιλό κασέρι μαλακό, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
  • 5 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο
  • Ελάχιστο κύμινο

Εκτέλεση

Βήμα 01

Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας, βουτυρωμένα.

Βήμα 02

Βάζουμε μια πρώτη στρώση κασέρι και από πάνω τον παστουρμά και τις φέτες της ντομάτας.

Βήμα 03

Ρίχνουμε στις ντομάτες ελάχιστο κύμινο, στρώνουμε τις υπόλοιπες φέτες κασέρι και σκεπάζουμε την επιφάνεια με τα υπόλοιπα βουτυρωμένα φύλλα.

Βήμα 04

Την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε την συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi kourampiedes (2)

    Κουραμπιέδες

  • sintagi galatopita xoris fyllo

    Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

  • sintagi omeleta fournou

    Ομελέτα φούρνου

  • sintagi dixromo keik

    Δίχρωμο κέικ

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής