Χοιρινή τηγανιά κρασάτη

2012-10-27
  • Άτομα: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμο σε : 55m

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες
  • 1 φλιτζ κρασί
  • 2 φλιτζ νερό
  • 1 δάφνη
  • 2 κσ μουστάρδα
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 01

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι μέχρι να καλύψουμε τον πάτο, σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει από όλες της μεριές.

Βήμα 02

Σβήνουμε με το κρασί.

Βήμα 03

Προσθέτουμε το νερό, την μουστάρδα, την δάφνη και αλατοπιπερώνουμε.

Βήμα 04

Χαμηλώνουμε την φωτιά σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράση μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.

 

 

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βαθμολογήστε την συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi kourampiedes (2)

    Κουραμπιέδες

  • sintagi kotompoukies me sos ntomatas

    Κοτομπουκιές με σως ντομάτας πικάντικη

  • Σπαγγέτι με λαχανικά και θαλασσινά

  • sintagi galatopita xoris fyllo

    Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

  • sintagi omeleta fournou

    Ομελέτα φούρνου

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής