Φασόλια μαυρομάτικα πιάζ

2012-10-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμο σε : 1:30 h

Υλικά

  • 700 γρ φασόλια μαυρομάτικα
  • 10 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα λεπτές ροδέλες
  • 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 2 ραπανάκια ψιλοκομμένα
  • Ελιές χωρίς το κουκούτσι
  • Μαϊντανό
  • Μάραθο
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 01

Βάζουμε τα φασόλια στο νερό από το βράδυ για να φουσκώσουν.

Βήμα 02

Σουρώνουμε τα φασόλια και τα ξεπλένουμε καλά. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 03

Με το που κρυώσουν τα φασόλια τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά και μυρωδικά μας, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά.

Βήμα 04

Βάζουμε λάδι , ξύδι ανάλογα το γούστο μας και τα αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο να τραβήξουν.

 

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε την συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi kourampiedes (2)

    Κουραμπιέδες

  • sintagi galatopita xoris fyllo

    Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

  • sintagi omeleta fournou

    Ομελέτα φούρνου

  • Γιουβαρλάκια

  • Sintagi Spanakorizo3

    Σπανακόρυζο

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής