Πάστα ελιάς

2012-10-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμο σε : 10m

Υλικά

  • 300 γρ ελιές χωρίς το κουκούτσι
  • 50 γρ ελαιόλαδο
  • 1 κγ κάπαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κγ ξύδι
  • 1 κγ ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 01

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Το διατηρούμε στο ψυγείο.
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ντιπ, να το προσφέρουμε σαν ορεκτικό στο καθημερινό μας τραπέζι ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν σάλτσα σε σάντουιτς.

Συνολική βαθμολογία συνταγής

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε την συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει

Σχετικές συνταγές μαγειρικής:
  • Sintagi kourampiedes (2)

    Κουραμπιέδες

  • sintagi galatopita xoris fyllo

    Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

  • sintagi omeleta fournou

    Ομελέτα φούρνου

  • Γιουβαρλάκια

  • Sintagi Spanakorizo3

    Σπανακόρυζο

Ερωτήσεις - σχόλια συνταγής